Double Chocolate Cake

de laylalala in Torturi, 11 Iun 2010 | 3682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul cu ciocolata amaruie
  • 100 gr unt, plus pentru forma
  • 150 gr zahar alb
  • 50 gr zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 150 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingura de miere
  • 3 oua, separate
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 100 gr faina
  • 30 gr pudra de cacao
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru blatul cu ciocolata alba
  • 100 gr unt, plus pentru forma
  • 150 gr zahar alb
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 180 gr ciocolata alba cu alune de padure si fulgi de porumb
  • 1 lingura de miere
  • 3 oua, separate
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Double Chocolate Cake:

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o fome dorita de tort.

Pentru blatul cu ciocolata amaruie, se pune untul cu cele 3 feluri de zahar, ciocolata si mierea la topit la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca 5 minute.Intr-un bol, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas, se bat galbenusurile cu esentele apoi se incorporeaza amestecul cu unt.Intr-un alt vas se amesteca faina cu pudra de cacao, scortisoara si praful de copt apoi se incorporeaza la galbenusuri.Se inglobeaza in final albusurile spuma si se pune deoparte pana cand se prepara cealalta compozitie.

Pentru blatul cu ciocolata alba, se pune untul cu cele 2 feluri de zahar, ciocolata si mierea la topit la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca 5 minute.Intr-un bol, se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Intr-un alt vas, se bat galbenusurile cu vanilia apoi se incorporeaza amestecul cu unt.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt apoi se incorporeaza la galbenusuri.Se inglobeaza in final albusurile spuma.
Se toarna din ambele compozitii in tava pregatita, alternandu-le.Se da la copt 25-35 minute apoi se lasa sa se raceasca si se serveste asa cum este sau se decoreaza dupa dorinta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Double Chocolate Cake" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de pere - 150