Dovleac umplut

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2013 | 1619 vizualizari

 

Inițial am vrut să prepar rețeta Adniei;) Dar mi-am dat seama că-mi lipsea ingredientul secundar, carnea tocată:) Așa că am umplut dovleacul cu ce am avut prin frigider;)

 

INGREDIENTE

  • dovleac 1 bucată de cca. 1000 g,
  • amestec de legume ( morcovi, mazăre, fasole verde, ardei kapia roșu, ardei gras galben, sparanghel, muguri de fasole, muguri de bambus) cca. 300 g,
  • sare aromată Panacris (vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html ),
  • piper proaspăt măcinat,
  • unt cu aromă de usturoi cca. 30 g,
  • brânză de burduf cca. 50 g,
  • brânză de capră pentru toping cca. 50 g.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut:

Dovleacul se spală, apoi se taie în două, se curăță de semințe și se pune la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minute la foc mediu. După ce s-a copt, se scoate miezul, atenție, se curăță ușor, ca să nu se rupă coaja, și se combină cu amestecul de legume, untul cu aromă de usturoi, brânza de burduf, sare aromată Panacris (http://www.bucataras.ro/retete/sare-cu-mirodenii-49813.html) și piper. Se umplu cojile de dovleac cu acest amestec, se presară brânză de capră rasă și se dau la copt, cca. 25 de minute în cuptorul preîncins, cca. 25 de minute la foc mediu. Spor și poftă bună! ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

diaconta 1

03.11.2013, 20:02

cred ca tare bun a mai fost dovleacul tau

Angelina_Elena 1

03.11.2013, 20:19

Super idee!

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor