Dovlecei pane cu sos de usturoi

de Julie in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2010 | 4617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel potrivit de mare
  • un ou
  • 4-5 linguri faina
  • 4-5  linguri pesmet
  • branza putin sarata ( aprox. o jumatate de cana)
  • sare, piper,vegeta
  • marar
  • patrunjel
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sos:
  • 2-3 catei de usturoi
  • o rosie
  • un strop de ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de usturoi:

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in felii mai groase.


Batem bine oul cu sare,vegeta,piper si marar tocat fin.


Radem branza si o amestecam cu pesmetul.


Luam fiecare felie de dovlecel si o trecem mai intai prin faina apoi prin ou apoi prin amestecul de branza cu pesmet.


Dupa ce terminam operatiunea...incingem uleiul si prajim dovleceii pana se rumenesc bine pe ambele parti.


Ii scoatem pe prosoape de hartie sa se scurga de surplusul de ulei.


Pentru sos :


Curatam usturoiul, il pisam,adaugam un praf de sare si un strop de ulei si frecam bine cu o lingurita. Cand s-a albit il amestecam si cu rosia data pe razatoare.


Servim dovleceii calzi stropiti cu sosul de usturoi si decorati cu patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

tiby 1

30.06.2010, 19:13

foarte intersanta combinatia de pesmet cu branza rasa au iesit super buni

Julie 1

30.06.2010, 19:31

Multumesc ,Tiby! Esti binevenit sa te servesti cu o portie.

Julie 1

30.06.2010, 19:31

Mihaela,pofta buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi rumeniti la cuptor