Dovlecei prajiti cu cartofi natur

de Ramonaky in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2010 | 6902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • 1 cescuta de faina
  • 5 cartofi
  • smantana
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei prajiti cu cartofi natur:

Cartofii se curata si se spala bine.Ii taiem cubulete si se pun la fiert cu apa si putina sare.Cand sunt gata se scurg de apa,se adauga sare,smantana si marar tocat.

Dovleceii se curata de coaja,se spala si se taie felii(nu f groase).

Ouale le batem cu sare si piper.

Dam fiecare felie de dovlecel prin faina si apoi prin oul batut, si se pun la prajit in putin ulei,la foc potrivit.

Se scot pe servetel pt a se scurge surplusul de ulei.

Noi i-am servit cu tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei prajiti cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in evantai cu cascaval