Dovlecei prajiti cu cartofi natur

de Ramonaky in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2010 | 4078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 oua
  • 1 cescuta de faina
  • 5 cartofi
  • smantana
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei prajiti cu cartofi natur:

Cartofii se curata si se spala bine.Ii taiem cubulete si se pun la fiert cu apa si putina sare.Cand sunt gata se scurg de apa,se adauga sare,smantana si marar tocat.


Dovleceii se curata de coaja,se spala si se taie felii(nu f groase).


Ouale le batem cu sare si piper.


Dam fiecare felie de dovlecel prin faina si apoi prin oul batut, si se pun la prajit in putin ulei,la foc potrivit.


Se scot pe servetel pt a se scurge surplusul de ulei.


Noi i-am servit cu tzatziki.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei prajiti cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Ramonaky 1

24.06.2010, 18:09

hai ca te asteptam

mena29 1

25.06.2010, 19:24

foarte bun

Ramonaky 1

26.06.2010, 12:38

mena ms

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille