Dovlecei umpluti

de mena29 in Mancaruri cu carne, 15 Aug 2010 | 2514 vizualizari

 

Ceva rapid,de sezon si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei nu foarte mari;
  • 1/2kg carne tocata amestec de porc cu vita;
  • 1 ceapa de marime medie;
  • 1 borcan ciuperci;
  • 100g cascaval ras;
  • 1 lingura pasta de rosii;
  • 2 rosii penrtu ornat;
  • 6 felii branza topita tot pentru ornat;
  • 250ml supa,
  • sare;
  • piper;
  • busuioc;
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Spalam dovleceii,ii curatam de seminte si si-i oparim scurt in apa clocotita cu sare,cca.1minut.Separat curatam ceapa si o spalam,o taiem marunt ci o calim in putin ulei,adaugam carnea tocata si o calim putin si pe aceasta dupa care adaugam ciupercutele taiate felii.Amestecam supa cu pasta de rosii si o turnam peste compozitia din tigaie,potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba 10 minute.Luam tigaia de pe foc si adaugam cateva fire de busuioc si cascavalul ras si amestecam usor.Umplem dovleceii cu acest amestec iar deasupra ornam cu feli de rosii dupa care ii introducem la cuptor aproximativ 35-40 minute.Inainte cu 5min.de a opri cuptorul am asezat pe ei feliile de branza topita si i-am mai lasat la cuptor 5 min.Pofta buna tuturor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mena29 1

09.09.2010, 00:08

Sa sti ca au fost foarte buni

Cris2711 1

04.12.2010, 20:24

mihaela te asteptam din suflet cu retete noi la fel de gustoase si ingrozitor de atractive

mena29 1

06.12.2010, 16:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si carne de vita