Drob de miel

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 2613 vizualizari

 

Drobul de anul trecut.

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel (inima,rinichi,ficat,limba,splina)
  • 2 oua
  • 2 cepe mari
  • 1 lingura de patrunjel si marar,tocat marunt
  • 1 lingura de ceapa verde (partea verde) tocata marunt
  • sare,piper
  • 1 felie de paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se maruntesc organele de miel cu ceapa,care poate fi folosita ca atare sau se poate cali putin. Se adauga untura si felia de paine care a fost inmuiata in apa si stoarsa.


Adauga sare,piper,patrunjel,marar,ceapa verde,ouale si amesteca totul bine.


Intr-o tava de copt de cozonac se aseaza stomacul bine spalat,cat sa acopere partea de jos si cele laterale ale tavii.


Se pune amestecatura din organe in tava si se acopera.


Se coace la cuptor cam o ora.


Se scoate si se lasa sa se raceasca inainte de a taia.


Paste Fericit!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

lilik 1

20.04.2011, 00:09

super Miti si eu am vrut sa fac de Paste dar parca nu sunt asa convinsa....ca nu am facut niciodata si nu stiu ce-o iesi

marcela1979 1

20.04.2011, 09:30

ce bun e drobul ,Paste Fericit

mamaieelena 1

20.04.2011, 22:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua vopsite de Paste si Inaltare