Drob de miel

de oanapl in Oaie, 10 Apr 2017 | 15180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg maruntaie de miel
  • 10 oua
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura sare
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 1 varf piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe rosii uscate
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita maghiran
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Speli maruntaiele (ficat, plamani, inima) de miel si le pui la fiert, in apa cu o lingurita de sare, o lingurita de piper boabe si 2 foi de dafin. Lasi sa fiarba 30 de minute, dupa care le lasi sa se raceasca.

Ceapa uscata o toci marunt si o calesti in 3 linguri de ulei. Treci maruntaile, usturoiul, ceapa uscata calita si painea stoarsa, prin masina de tocat si le amesteci cu ceapa verde, usturoiul si verdeata tocate marunt si 6 oua crude batute bine. Condimentezi cu sare, piper si maghiran, dupa gust.

Cele 4 oua ramase, le fierbi tari si le cureti. Pui jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu putina faina si asezi ouale fierte pe mijloc, in sir, dupa care, adaugi peste ele restul compozitiei. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 50 de minute, la o temperatura de 180 de grade C.


Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Miel marinat cu ceapa si usturoi la cuptor