Drob de pui

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 21 Apr 2014 | 10817 vizualizari

 

Am facut dupa reteta Jamilei,e delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de pipote de pui
  • 1 tava de ficat de pui
  • 2 cepe albe
  • 2 cepe verzi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 oua fierte
  • 5 oua crude
  • ulei
  • sare/piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pipotele se pun in apa rece cu sare la fiert,cam 30-40 minute.Se spumuieste din cand in cand.

Ficateii de pui se pun in ulei la calit pana se rumenesc usor.

Se scot ficateii se lasa la racit,la fel si pipotele de pui.

In uleiul unde am prajit ficateii se pune ceapa tocata marunt,se lasa cateva minute sa se caleasca.

Se pun pe rand in blender,impreuna cu ceapa calita si se mixeaza bine.

Ouale se amesteca bine,se pune sare si piper si se amesteca impreuna cu compozitia din blender,mararul si patrunjelul tocate marunt.

Intr-o tava punem hartie de copt,turnam un sfert din compozitie,punem ouale fierte unul langa altul pe lungimea tavii si turnam restul de compozitie deasupra.

Se da la cuptor 30-40 minute pana cand se rumeneste deasupra.

 

 

TIPS-URI

1

Se lasa sa se raceasca,se taie cand e rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat de pui - Aperitiv gustos si usor