Dulceata de afine

de alldaycooking in Dulceata / Gem, 4 Aug 2012 | 3338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr afine
  • 250 gr fructoza
  • 2 boabe de tonka
  • putin cardamon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de afine:

Afinele le-am pus intr-un vas ceramic si am adaugat fructoza. Am amestecat afinele si fructoza si le-am lasat 3-4 ore pentru a se forma un sirop. Am adaugat boabele de tonka si putin cardamon si am introdus vasul in cuptor la 200 grade Celsius. Am lasat sa fiarba aprox 2 ore, dupa care am acoperit cu un capac si am mai lasat in cuptor cam 1 ora. Este destul de consistenta aceasta dulceata, dar pentru o consistenta si mai ferma, ar trebui prelungit timpul de fierbere. Am pus dulceata in borcane sterilizate, am inchis capacele si le-am lasat cu fundul in sus pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Sim0na 1

07.08.2012, 14:40

ce-a mai buna dulceata!!

RuxyRux 1

07.08.2012, 19:50

Ce culoare minunata!

alldaycooking 1

07.08.2012, 21:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de afine