Dulceata de piersici

de Julie in Dulceata / Gem, 25 Aug 2010 | 6615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 1 kg zahar
  • 2 linguri zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Se spala, se inlatura samburele si se taie in felii subtiri. Se amesteca bine cu zaharul si se lasa peste noapte la frigider.

A doua zi se scurge siropul pe care si l-au lasat piersicile si se pune la fiert. Cand s-a ingrosat de ajuns ,se adauga si feliile de piersici si se continua fierberea la foc mic, aprox 45-50 minute.

Spre sfarsitul fierberii, se adauga zeama de lamaie. Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate. Astfel esti sigur ca ai inchis in borcane -toata aroma verii de care te vei bucura din plin la iarna...   ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Julie 1

13.09.2010, 17:26

Cele 3 din imagine

ramo_cata 1

13.09.2010, 21:35

ramo_cata 1

13.09.2010, 21:36

am pus si eu la frigider vreo 3 kg de piersici ..sa vad ce o iesi pentru ca e prima data cand fac dulceata de piersici...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din pepene verde