Dulceata de piersici galbene

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 30 Ian 2013 | 3059 vizualizari

 

Daca stau bine si ma gandesc,am dulceata din cam toate fructele posibile ,adica mai bine spus,din alea pe care nu dau bani si le iau din gradina.Piersicile le-am cumparat,in gradina n-am decat din cele de toamna,rosii,din care iese o dulceata foarte parfumata si frumos colorata.

 

INGREDIENTE

  • masura bunicii
  • 1 farfurie adanca ,plina cu varf,de fructe,in cazul nostru piersici taiate cubulete mici
  • 1 kg zahar
  • 300 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici galbene:

Alegem piersicile coapte dar sa fie tari,nu zemoase,pentru ca facem dulceata nu gem.Le curatam de coaja,le taiem cubulete mici .Pentru ca nu lasa zeama multa,pregatim direct siropul.Apa cu zaharul le legam pe foc,nu foarte mult,adaugam fructele si lasam la fiert,cu focul mic.Luam spuma formata si lasam sa se lege cat credem de cuviinta.Se da cratita dupa foc,se acopera cu un servet ud si se lasa la racit.Se pune in borcan si se strange bine capacul sa nu prinda aer.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici galbene" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

merisor 1

30.01.2013, 15:22

e super!

Zamfira 1

30.01.2013, 18:56

Rocsi 1

30.01.2013, 19:47

Iese atat de buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici si pere