Eros Pista

de Mitinita in Clasice, 7 Sep 2012 | 15973 vizualizari

 

Am gasit in piata niste ardei iuti rosii,dar iuti rau si uite asa mi-a trecut mie prin gand ca ar merge sa fac niste pasta de ardei iute cum se gaseste pe la noi. Am cautat reteta pe siteurile unguresti,doar Pista n-avea cum sa fie roman si uite asa am ramas gura casca la citirea retetei. Eram convinsa ca e ceva mai complex,asa ca am ramas tare surprinsa de simplitatea retetei. Prelucrarea pozelor a durat mai mult decat prepararea.

De luat aminte: SE LUCREAZA CU MANUSI,nu duceti mana la ochi si stati in apropierea unui geam deschis. Sa nu spuneti ca nu v-am zis!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ardei iuti (dar iuti sa fie) rosii
  • 1 lingura de sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eros Pista:

Se spala ardeii si se taie codita. Ardeii iuti se vor taia in bucati,cu tot cu seminte si se introduc in tocator (chopper),impreuna cu sarea si se mixeaza pana se obtine o pasta.

Borcanul se spala bine cu detergent si se sterilizeaza,eu am folosit cuptorul cu microunde. Se introduce pasta in borcan si se pastreaza in loc racoros. Dupa deschidere,borcanul se pastreaza in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eros Pista" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

LUK 1

08.09.2012, 17:11

gospodino!eu doar ma uit ca nu ma incumet sa fac nici cu manusi nici cu geamul deschis..noroc ca nu mananc picant

Sim0na 1

09.09.2012, 11:10

O alta bunatate picanta!!!

adry88 1

09.09.2012, 11:25

bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia copti si fasole boabe