Eros Pista

de Mitinita in Clasice, 7 Sep 2012 | 14407 vizualizari

 

Am gasit in piata niste ardei iuti rosii,dar iuti rau si uite asa mi-a trecut mie prin gand ca ar merge sa fac niste pasta de ardei iute cum se gaseste pe la noi. Am cautat reteta pe siteurile unguresti,doar Pista n-avea cum sa fie roman si uite asa am ramas gura casca la citirea retetei. Eram convinsa ca e ceva mai complex,asa ca am ramas tare surprinsa de simplitatea retetei. Prelucrarea pozelor a durat mai mult decat prepararea.

De luat aminte: SE LUCREAZA CU MANUSI,nu duceti mana la ochi si stati in apropierea unui geam deschis. Sa nu spuneti ca nu v-am zis!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ardei iuti (dar iuti sa fie) rosii
  • 1 lingura de sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eros Pista:

Se spala ardeii si se taie codita. Ardeii iuti se vor taia in bucati,cu tot cu seminte si se introduc in tocator (chopper),impreuna cu sarea si se mixeaza pana se obtine o pasta.


Borcanul se spala bine cu detergent si se sterilizeaza,eu am folosit cuptorul cu microunde. Se introduce pasta in borcan si se pastreaza in loc racoros. Dupa deschidere,borcanul se pastreaza in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eros Pista" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

LUK 1

08.09.2012, 17:11

gospodino!eu doar ma uit ca nu ma incumet sa fac nici cu manusi nici cu geamul deschis..noroc ca nu mananc picant

Sim0na 1

09.09.2012, 11:10

O alta bunatate picanta!!!

adry88 1

09.09.2012, 11:25

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Cozonaci cu crema de nuci si rahat!

de abetina 3

ieri la 22:17

Pasca cu ciocolata

de oanapl 6

ieri la 14:14

Sufleu de brocoli

de dantes 5

ieri la 12:10

Drob de miel

de anca_rm 6

ieri la 08:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu spanac si aluat de casa
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Cozonaci cu crema de nuci si rahat!

de abetina 3

ieri la 22:17

Pasca cu ciocolata

de oanapl 6

ieri la 14:14

Sufleu de brocoli

de dantes 5

ieri la 12:10

Drob de miel

de anca_rm 6

ieri la 08:24

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia copti si fasole boabe