Esenta de vanilie si zahar vanilat

de -Miti- in Dulciuri, 9 Noi 2012 | 996 vizualizari

 

Sa ma joc putin cu batoanele de vanilie era de tare mult pe lista mea,dar din lipsa de timp (desi nimic nu dureaza mai putin ca ce va arat eu azi) introduceam batonul in recipientul cu zahar si astfel il aveam gata aromat. Dar dupa ce am facut experimentele astea,mi-am dat seama ca aveam doar asa,un iz de vanilie,iar acum am the REAL deal!

 

INGREDIENTE

  • Ptr zahar vanilat
  • zahar
  • semintele de la un baton de vanilie
  • Ptr esenta
  • baton de vanilie
  • vodca sau alcool
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Esenta de vanilie si zahar vanilat:

Pentru zaharul vanilat ,am desfacut batonul si cu varful cutitului am scos bobitele pe care le-am amestecat cu zaharul pe care il macinasem putin in prealabil. Se poate adauga si zaharului pudra sau tos.


Pentru esenta de vanilie,am adaugat batoanele in recipient si am turnat niste vodca peste,dar se poate si alcool. In doua zile,esenta avea deja culoarea din imagine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Esenta de vanilie si zahar vanilat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MIUTA 1

09.11.2012, 23:44

Excelenta idee

jolygina 1

10.11.2012, 01:23

bravo

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:04

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cartofi de cacao