Evantai de cartofi

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2013 | 14578 vizualizari

 

Inspirata de cartofii crestati ai Patriciei care aratau senzational!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 200 gr kaiser/bacon
  • 100 gr cascaval delaco "Sofia"
  • o cana cu sos ori suc de rosii
  • 2-3 linguri cu ulei de masline
  • cateva fire de marar
  • condimente dupa gust: rozmarin, sare, pudra de ardei iute, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai de cartofi:

Crestam cartofii in felii, pana aproape de baza acestora, avand grija sa nu ii taiem de tot. Printre crestaturi punem felii de bacon/kaiser, ii condimentam dupa gust, ii stropim cu putin ulei de masline si ii dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Ii scoatem si ii ungem cu sosul/sucul de rosii si ii lasam sa se coaca atat cat sa se rumeneasca frumos. Cand ii scoatem din cuptor presaram deasupra casacval ras si marar tocat marunt. Ii servim calzi, ca atare sau drept garnitura! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon