Fasole batuta

de marinicayou10 in Mancaruri de post, 27 Feb 2012 | 5702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 3 cepe mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 catei de usturoi
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea bine,bine.Cand este fiarta se da prin masina de tocat sau la robot..etc

Separat se toaca ceapa julien si se caleste bine in ulei. Cand este gata ceapa se adauga pasta de tomate si se mai lasa 2 minute.Se pune fasolea batuta intr-un castron si se agauga usturoiul pisat,sare si piper si cateva linguri din uleiul de la ceala calita si se amesteca bine.Deasupra se pune ceapa calita care este atat de buna :)

Imi place fasolica batuta cu multa ceapa si castraveciori acri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie rapida de fasole manastireasca