Fasole batuta cu carnati

de adasev12 in Mancaruri de legume, 11 Feb 2011 | 5414 vizualizari

 

f simplu si f rapid...cred ca si bun....

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de fasole fiarta( eu aici nuai asa folosesc...e f buna si f ieftina...)
  • 4 buc carnat
  • 1/4 ceapa sau 1/2 daca e mica
  • ulei
  • sare, usturoi , boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu carnati:

mai inatai am pus carnatii la prajit...pana au fost gata am terminat si fasolica....deci carnatii i-am prajit bine in ulei la foc mic...sa se patrunda la mijloc...


fasolea am scurs-o, am pus-o in blender si am batut-o bine bine, de i--au mers fulgii...s-a facut pasta....am adaugat doi catei de usturoi pisat sis are dupa gust. tre sa mai adaugati si apa ca e groasa fasolica....


intr-o craticioara am pus ulei cam 50 ml si am taiat ceapa mai marisor si am prajit-o in acest ulei pana s-a rumenit...a adaugat o l-ita de boia dulce si am luat de pe foc....


am pus fasolica in farfurie, carnatii deasupra si am presarat doua lg din ceapa prajita... noi in acest fel servim fasolea batuta acas ala mama...asa mi-a ramas gustul in minte si asa imi palce si acum....


e f buna cu paine prajita ( cu ustroi, daca va place...mie da!!!) si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

elena1988 1

11.02.2011, 17:33

adasev12 1

11.02.2011, 19:03

cris, elena...mersi fetelor....

adry88 1

27.05.2011, 12:14

ce bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ciolan afumat