Fasole cu carnaciori

de corina241 in Porc, 18 Dec 2010 | 3193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole uscata
  • 350 g carnaciori afumati
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnaciori:

Fasoalea o punem in apa cu o seara inainte.


Ziua urmatoare pregatim o oala de 3 litri cu apa si punem fasoalea la fiert.Schimbam apa de cel putin 2-3 ori.Atunci cand bobul este aproape fiert adaugam adaugam legumele;ceapa o taiem in 4,morcovul dat pe razatoare,iar ardeiul taiat in bucati.


Carnatii ii prajim in ulei pana-si schimba culoare,apoi adaugam si fasolea cu restul de legume peste carnati,punem si pasta de tomate,potrivim de sare si lasam sa fiarba in continuare.


Crengutele de cimbru le punem la sfarsit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 10:14

buna buna

kamy 1

20.12.2010, 21:01

fasolea....bunaaaa oricum gatita 5f

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut