Fasole cu carnati afumati

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2014 | 10474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole fierte la borcan
  • 50 ml ulei
  • 2 carnati afumati
  • 1 ceapa
  • bulion
  • patrunjel (eu am pus uscat)
  • 2 foi mici de dafin
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati afumati:

Intr-o tigaie am pus uleiul si am prajit carnatii, pe care i-am taiat rondele, i-am scos si in uleiul ramas am calit ceapa cu un praf de sare.

Intr-o oala am pus fasolele, am acoperit cu apa, apoi am pus carnatii si ceapa, pe urma bulionul, foile de dafin, patrunjelul, am amestecat putin si le-am lasat sa fiarba. Spre final am pus sarea si am mai lasat cateva minute, apoi am oprit focul.

Merg foarte bine cu muraturi!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat