Fasole cu marar

de brunetica in Mancaruri de legume, 17 Oct 2011 | 5427 vizualizari

 

O mancare traditionala romaneasca , de prin moldova !!

 

INGREDIENTE

  • 500 g. fasole alba  ,
  • 2 carnati afumati  ,
  • 300 g. kaizer, 
  • 1 morcov ,  
  • 1 ceapa,  
  • 1 dovlecel , 
  • 1 ardei gras ,  
  • marar , 
  • sare , 
  • piper ,
  • 2 linguri de bulion ,
  • 4 linguri de ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu marar:

De cu seara punem fasolele la unflat intr-un castron cu apa.                                   

Intr-o oala punem fasolea la fiert , dupa cateva clocote schimbam apa la fasole.       

Taiem ceapa si o calim cu un pic de ulei, dupa care o adaugam peste fasole, dam prin razatoarea mica morcovul si dovlecelul si adaugam alaturi de fasole, taiem si ardeiul gras si il punem in oala si amestecam pentru a se incorpora bine.                 

Parpolim carnatii si kaizerul intr-o tigaie cu o lingurita de ulei incins, cand sunt parpoliti adaugam in oala cu fasole. Asezonam fasolea cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic. Cand fasolea este aproape gata adaugam bulionul si mararul si mai dam intr-un clocot. Se poate servi fasolea cu muratui sau cu gogosari fideluta.

Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (9)

LUK 1

18.10.2011, 15:57

buna buna

Denissa 1

18.10.2011, 16:09

multumim de invitatie eu viiiiiiiiinnnn

brunetica 1

18.10.2011, 19:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu telemea la cuptor