Fasole facaluita

de vasy16 in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2016 | 929 vizualizari

 

Mama mea facea mereu fasolea facaluita cu usturoi insa mie imi place fara.

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • 100 ml ulei
  • rosii la conserva
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole facaluita:

Se scoate fasolea din borcan si se pune intr-o sita de plastic. Se spala bine sub jetul de apa pentru ai lua gustul de conservant.


Se lasa cateva minute la scurs. Intre timp facem prajeala.


Punem uleiul la incalzit si dupa adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute pana cand ceapa ia culoare aramie si adauga rosiile cu un pic de sare si un varf de lingurita de zahar.


Cu blenderul facem pure fasolea adaugand un pic de sare si parte din uleiul de la prajeala.


Se pune crema de fasole intr-un castron sau intr-o farfurie si peste se adauga prajeala.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate face cu fasole fiarta in casa dar dureaza multe ore pana fierbe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole facaluita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

01.03.2016, 20:56

Bya Ralu 1

01.03.2016, 22:49

Ksenya 1

02.03.2016, 09:47

rapida

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34