Fasole frecata cu usturoi si mamaliguta-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 16 Mar 2010 | 2732 vizualizari

 

super gustoasa

 

INGREDIENTE

  • fasole alba boabe 500g
  • 2-3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 4 bucati de  ceapa
  • sare 
  • 4-5 dinti de usturoi
  • ulei de masline
  • pasta de tomate2-3 linguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata cu usturoi si mamaliguta-post:

Se pune fasolea la inmuiat de seara in apa

DImnineta se spala din nou si se pune la fiert impreuna cu morcovi curatati si taiati in 4,radacina de patrunjel si ceapa-se fierbe bine

Dupa ce fasolea sa fiert se scurge de apa se scoate ceapa ,radacina de patrunjel si morcovul si se pune putin ulei de masline peste boabele de fasole fierte (se zdrobesc mai bine daca puneti putin ulei )apoi se face bine cu badidora dupa care se pune usturoiul pisat si se mai tritureaza putin.

Separat se caleste 3 cepe taiate in `putin ulei apoi se pune putin pasta de rosi sau boia de ardei rosu

Ceapa calita se pune peste fasole si se servest cu mamaliguta sau cu paine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata cu usturoi si mamaliguta-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

rivka 1

18.03.2010, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!