Fasole galbena cu limba de vita

de Panacris in Vita, 11 Iul 2012 | 4702 vizualizari

 

O combinatie reusita de vara!

 

INGREDIENTE

  • limba de vita cca. 500 g.,
  • fasole galbena 1000 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • morcovi 1 bucata,
  • ulei de rapita 50 ml.,
  • sare iodata,
  • boia de ardei dulce,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • piper proaspat macinat,
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu limba de vita:

Limba se spala, se pune la fiert in apa rece, cu putina sare si foaia de dafin, neacoperita, la foc potrivit cca. 30 de minute. Dupa ce s-a fiert se curata de piele si zgarciuri si se taie bucatele potrivite.


Intre timp fasolea se curata, se rupe in bucati mai mari. Ceapa si morcovul se curata, se taie marunt, se calesc in putin ulei si apa. Se adauga fasolea galbena, se asezoneaza de sare, piper si boia de ardei dulce, se completeaza cu apa cat sa o acopere si se lasa la fiert cca. 30 de minute la foc potrivit. La final se adauga cubuletele de limba, se mai lasa la fiert cca. 5 minute, pentru a se imbina gusturile.


Dupa ce s-a fiert se adauga mararul tocat marunt. Se serveste calda sau rece dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu limba de vita" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

11.07.2012, 21:08

Place

iri_iri 1

11.07.2012, 21:37

imi place si una si alta dar nu le-am folosit niciodata impreuna

MIUTA 1

11.07.2012, 23:43

Wauuuuu,cred ca e delicioasa

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

RETETA RECOMANDATA
Limba de vita cu masline- la Crockpot