Fasole scazuta

de ionela2682 in Mancaruri de post, 17 Mar 2010 | 13083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole fiarta 500 g
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • bulion 2-3 linguri
  • sare piper condimente
  • foi de dafin
  • 1 cana zeama de la fasolica sau supa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei dupa care se adauga bulionul si rosia taiata in bucati mici.

Se adauga fasolica fiarta in prealabil dar si o cana din zeama in care a fiert aceasta se sareaza, pipereaza se adauga condimente pt fasolica (daca dorim), foile de dafin si se tine pe foc, amestecand continuu ca sa nu se lipeasca pana scade si se leaga putin.

Se serveste cu acrituri alaturi iar daca nu este de post se poate servi cu carnati sau ciolan afumat, eu am facut-o de post asa ca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de orez cu rosii