Fasole scazuta (de post)

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 24 Apr 2013 | 8843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 5 linguri pasta de rosii
  • o cescuta apa
  • boia dulce
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta (de post):

Alegem fasolea, o spalam bine (in 2-3 ape) si o lasam la umflat in apa rece peste noapte.

A doua zi punem apa la fiert intr-o oala, iar cand incepe sa clocoteasca punem fasolea si o lasam sa fiarba 10-15 minute, apoi scurgem apa de pe fasole.

Curatam cepele si le taiem marunt..

Morcovul il  curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ardeiul il spalam si il taiem fasii.

Punem toate legume la calit intr-o cratita cu putin ulei.

Apoi adaugam pasta de rosii, o cescuta de apa, sare, piper, boia dulce si patrunjel uscat.

Adaugam si boabele de fasole scurse de apa, si lasam sa fiarba la foc mic pana scade putin sosul.

Se serveste cu muraturi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta (de post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (40)

nicolae81 1

16.09.2013, 20:40

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 20:07

foarte buna

DIANA B 1

18.12.2013, 14:32

Ce culoare minunata are ... si la mine-i pe plita , dar nu-i de post noi nu tinem post , n-avem vointa de tot ; cred ca nu reusesc anul acesta sa ma impartasesc ... cand nu mai fumez si nu-mi mai dadea parintele canoane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde