Fasole scazuta (de post)

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 24 Apr 2013 | 7534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 5 linguri pasta de rosii
  • o cescuta apa
  • boia dulce
  • patrunjel uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta (de post):

Alegem fasolea, o spalam bine (in 2-3 ape) si o lasam la umflat in apa rece peste noapte.

A doua zi punem apa la fiert intr-o oala, iar cand incepe sa clocoteasca punem fasolea si o lasam sa fiarba 10-15 minute, apoi scurgem apa de pe fasole.

Curatam cepele si le taiem marunt..

Morcovul il  curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ardeiul il spalam si il taiem fasii.

Punem toate legume la calit intr-o cratita cu putin ulei.

Apoi adaugam pasta de rosii, o cescuta de apa, sare, piper, boia dulce si patrunjel uscat.

Adaugam si boabele de fasole scurse de apa, si lasam sa fiarba la foc mic pana scade putin sosul.

Se serveste cu muraturi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta (de post)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (40)

nicolae81 1

16.09.2013, 20:40

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 20:07

foarte buna

DIANA B 1

18.12.2013, 14:32

Ce culoare minunata are ... si la mine-i pe plita , dar nu-i de post noi nu tinem post , n-avem vointa de tot ; cred ca nu reusesc anul acesta sa ma impartasesc ... cand nu mai fumez si nu-mi mai dadea parintele canoane

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulada cu carnati si cascaval
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Fasole prajita