Fasole verde cu trei feluri de carne

de Panacris in Mancaruri cu carne, 17 Mai 2013 | 1566 vizualizari

 

O rețetă din seria ”Totul se transformă nimic nu se pierde”, adică reciclare. Am ”fugărit” prin frigider câte o bucată de friptură de miel, una de porc și una de pui. Într-un colț stăteau amărâte vreo 2-3 fire de ceapă și usturoi verde. Așa că am trecut la treabă! A ieșit o super mâncărică!;)

 

INGREDIENTE

  • friptură de miel cca. 200 g,
  • friptură de porc (cotlet fără os) cca. 200 g,
  • friptură de pui (pulpe de pui dezosate) cca. 200 g,
  • ceapă verde 2-3 fire,
  • usturoi verde 2-3 fire,
  • ulei de floarea soarelui,
  • fasole verde congelată cca. 400 g,
  • mărar verde 1/2 legătură,
  • coriandru verde 4-5 fire,
  • pătrunjel verde 3-4 fire,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • bulion Panacris cca 250 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu trei feluri de carne:

Se curăță ceapa verde, usturoiul verde și se pun la călit în puțin ulei și apă. Între timp fripturile se mărunțesc, apoi se adaugă la amestecul de ceapă devenit translucid. Se asezonează de sare și piper, se lasă cca.


10 minute să se înăbușească, acoperit, la foc mediu, pentru a se ”împrieteni” gusturile. Se adaugă fasolea congelată, se completează cu cca 1 cană de apă, apoi se lasă la fiert cca. 15 de minute la foc mediu, acoperit. După ce s-a fiert fasolea, se adaugă, boia de ardei dulce, bulionul și verdeața tocată mărunt, și se mai lasă sa de vreo 2 clocote. Se servește fierbinte cu pâine de casă sau mămăliguță. Poze de prezentare finală, cu altă ocazie, că s-a evaporat mâncărica.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu trei feluri de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

17.05.2013, 22:00

Rocsi 1

17.05.2013, 22:00

Ce mancare buna ne-ai adus si cu de toate

laura_n 1

17.05.2013, 22:04

asta am prestat si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu carne de vitel