Fasole verde pentru congelat

de mihaelar63 in Conserve, 18 Ian 2013 | 1585 vizualizari

 

Asa pun eu fasolea verde la congelat . Vara fiind abundenta de legume , mai strecor langa ea o rosie , un ardei , verdeata . Iarna aceste ,, surprize '' vor fi binevenite si vor aduce un aport de vitamine sporit , preparatelor . Cantitatea de fasole pentru o punga se stabileste tinand cont de numarul membrilor familiei [ aprox1 kg ]

 

INGREDIENTE

  • Fasole verde
  • sare
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • 1 ardei iute
  • patrunjel verde
  • telina verde
  • facultativ cimbru si marar .
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde pentru congelat:

Fasolea se spala, se curata si se taie bucati mai mici [se poate taia usor cu foarfeca].


Se fierbe fasolea doar pe jumatate in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Se pune 1-2 ore la frigider .


Ambalati fasolea in pungi "cu fermoar" cu inchidere zippo, adaugand si legumele spalate si curatate, cele enumerate la ingrediente .


Puneti la congelator pe raftul, in general cel de jos, destinat legumelor .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde pentru congelat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

18.01.2013, 13:43

Rocsi 1

18.01.2013, 15:05

ANNA_46 1

19.01.2013, 04:56

Foarte buna idee puse asa impreuna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cum sa te bucuri de savoare si pe timp de iarna