Fasole verde scazuta

de babi5 in Mancaruri de legume, 25 Mai 2013 | 47471 vizualizari

 

Linga pulpele de pui ma-m gindit sa fac o fasole verde.,. scazuta asta asa ca sa nu mai fac si salata .. si a iesit totul bine si bun.. Stati sa vedeti si sa concluzionati !!! hi..hi .. Fara gramaj eu am facut de data asta dupa ochi !!! (fiindca suntem mai multi )infometati ..

 

INGREDIENTE

  • 3 borcane de 750 ml fasole verde (eu am pus din camara conservata de mine )
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras galben
  • marar verde proaspat
  • 2 rosii
  • 200 ml bulion (eu am pus e casa )
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Intr-o cratita de 3l am pus uleiul, ceapa, zarzavatul curatat spalat si tocat marunt in prealabil si ardeiul tocat. Lasam putin la calit, apoi adaugam 1l apa si lasam sa fiarba 10 minute.


Iintre timp tocam rosiile cubulete mici, adaugam la zarzavat si bulionul si rosiile, mai lasam sa fiarba 5 minute, dupa care adaugam fasolea scursa si clatita cu apa rece. Mai lasam sa dea cateva clocote fara sa amestecam sa nu se faramiteze prea tare (invartim doar de oala intr-o parte si cealallta parte), apoi potrivim de sare. Adaugam usturoiul zdrobit si faina, mai lasam 5 minute, dupa care asezonam cu o ploaie de marar verde.


Si gataaaaaaaaaaa!! Pofta mare sa aveti si spor la treaba.

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga si o lingura de smintina

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

babi5 1

26.05.2013, 11:28

Multumesc Ica_mama de apreciere

babi5 1

26.05.2013, 11:29

Multumesc Diaconta

babi5 1

26.05.2013, 11:30

multumesc Carla27carla

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai scazute cu sos tomat