Ficat de pasare cu varza dulce

de lia maria in Ficat, 1 Iul 2010 | 3847 vizualizari

 

Am combinat pentru prima data ficatul de pasare cu varza proaspata si am fost foarte multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pasare
  • 200ml lapte
  • 100ml ulei
  • 1 varza 0,8 kg
  • 1 lingura sare mare
  • 200g bullion
  • 3 fire cimbru proaspat
  • piper
  • 1 ardei iute pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pasare cu varza dulce:

Ficatul il punem in lapte rece si-l lasam sa stea cam ½ h.



Intre timp taiem varza fideluta, presaram sarea mare peste ea, o amestecam si o dam deoparte.



Scoatem ficatul intr-o strecuratoare. Punem intr-o tigaie 50 ml ulei la incins si prajim bucatile de ficat, la foc mediu, pe ambele parti. Le scoatem pe servet absorbant.



Stoarcem varza de apa lasata, incingem uleiul ramas intr-o tigaie cu pereti mai inalti (sau oala) si punem varza la calit. Amestecam des, sa nu se arda. Dupa 15’ adaugam bulionul, piper si cimbru si lasam sa fiarba pana scade zeama, inca 10-15’.



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pasare cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

01.07.2010, 17:47

Arata tare bine.

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:15

foarte buni , cu varza si cimbru , cum imi place mie :frumoasa prezentare

nadina73 1

04.07.2010, 22:33

nu am mancat dar arata bine nota 10 si decoru

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ficat de gasca [ liba maj ] prajit