Ficatei cu cartofi la cuptor

de marcela1979 in Ficat, 28 Noi 2010 | 5241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 kg de ficatei
  • pasta de rosii
  • sos de soia
  • 4 catei de usturoi
  • vegeta,piper
  • busuioc,cimbru
  • ulei
  • 3 cepe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu cartofi la cuptor:

Se curata cartofii,se taie in patru.

intr un vas de yena termorezistent se pune ulei ,se aseaza cartofii ,se condimenteaza cu vegeta,piper,busuioc si cimbru.

Ceapa se taie pestisori si se pune peste cartofi.Ficateii se spala si se adauga peste cartofi si se condimenteaza si ei cu busuioc,piper si cimbru.

Se adauga apa pana la jumatatea vasului si se dau la cuptorul incalzit si se lasa sa se rumeneasca.

Cand sunt facuti cartofii se amesteca o lingura de sos de soia cu 3 linguri de pasta de rosii si cu usturoiul pisat si se adauga peste ficatei.

Se mai lasa la cuptor inca 10 minute sa se rumeneasca  si se servesc alaturi de castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu cartofi la cuptor - pentru copilasi