Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta romaneasca
Ficateii ii spalam bine si ii scurgem bine, ii punem intr-o oala cu apa sa fiarba cca 5 min din momentul cand da in clocot.
Intre timp curatam cartofi si ii taiem in 6; ceapa o taiem solzisori, ardeiul il taiem felii, pastarnacul il tocam marunt, morcovul il curatam si il taiem felii.
Intr-o tava adaugam ceapa, legumele, slanina, cartofii si deasupra ficateii scursi bine de apa.
Amestecam intr-un bol condimente dupa gust cu apa si vinul.
Acoperim cu folie alimentara si dam la cuptorul incalzit cca 30 min, pana ce sunt gata cartofii.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult