Ficatei inabusiti cu sos aromat

de Pasiune pentru bucatarie in Ficat, 5 Feb 2011 | 3182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficatei de pasare
  • 1 ceapa medie
  • 4 ciuperci
  • 3 linguri bulion
  • 1 lingura smantana pentru gatit(optional)
  • 3 catei usturoi
  • verdeturi italiene(Kotany)/sare de mare,rozmarin,cimbru,boia dulce,piper rosu,cimbrisor,busuioc,tarhon piper,sare patrunjel
  • 300 g spaghete/piure de cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei inabusiti cu sos aromat:

Intr-o tigaie adanca se pun ficateii condimentat, fara ulei si se lasa pe foc, intorcandu-i pe toate partile pana se evapora toata apa, apoi se pun 3 linguri de ulei. Dupa ce se rumenesc putin ficateii se adauga ceapa si usturoiul si se inabuse impreuna. Peste ficatei se pun ciupercile curatate,spalate si tocate marunt.Se lasa impreuna 5 minute. Bulionul se amesteca cu o cana de apa si se toarna peste ficatei.Se acopera cu capac si se lasa pe foc pana fierb ciupercile(daca este nevoie se mai adauga apa). Spre sfarsit se adauga smantana lichida si se amesteca bine. Se potriveste de sare si piper. Se servesc cu spaghete al dente sau piure de cartofi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei inabusiti cu sos aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

lacrimioara 1

05.02.2011, 13:32

super bun

LUK 1

05.02.2011, 17:50

MotanLaOale 1

05.02.2011, 18:56

foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci la cuptor