File de biban de mare cu fenicul

de Ksenya in Peste, 30 Mar 2014 | 1436 vizualizari

 

Reteta este de origine englezeasca ,m-am hotarat sa v-o prezint si voua pentru ca mi-a placut mie mult. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de biban de mare stropit cu un pic de zeama de lamaie si sare\piper
  • pesmet 1 lingura sau malai
  • 1 fenicul mai mare
  • 250 ml de supa de legume sau apa
  • 4 linguri de ulei de masline
  • un varf de cutit sare \piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de biban de mare cu fenicul:

Pestele dupa ce l-am lasat 10 minute la marinat cu ingredientele mentionate la peste, il trecem prin malai sau pesmet si-l prajim la foc iute in 2 linguri de ulei ,cca 2+2 min apoi il scoatem pe un servetel absorbant.


In paralel, in alta tigaie prajim feniculul taiat felii si preserat cu piper si sare ,pe ambele parti,pana prinde o culoare ca in imagine ,turnam deasupra supa de legume sau apa si lasam la foc mic 10 minute pana se evapora tot lichidul. Potrivim de sare si piper.


Se serveste cald si dupa preferinta cu sos picant.

 

TIPS-URI

1

Sosul pe care vi-l propun este cel de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "File de biban de mare cu fenicul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

laura_n 1

30.03.2014, 16:30

ce bun iese feniculul

deyutzky 1

01.04.2014, 06:51

imi place

Bya Ralu 1

20.11.2014, 23:01

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biban de mare en papillote