File de porc de casa

de Sim0na in Mezel de casa, 18 Dec 2015 | 2318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 2 catei usturoi
  • ½ lingurita boia dulce
  • ½ lingurita ardei iute macinat
  • ½ lingurita cimbru
  • ½ lingurita busuioc
  • ¼ lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 150 ml vin alb
  • 500 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc de casa:



Muschiul l-am curatat, l-am spalat si sters cu servete de hartie. Usturoiul l-am pisat, iar impreuna cu celelalte condimente am frecat muschiul pe toate partile, apoi l-am pus intr-un vas in care am adaugat vinul si apa si am dat cu totul la frigider pentru 48 de ore. Dupa aceasta perioada, am scos bucata de muschi, pe care am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie. Am adaugat cca o cana din zeama in care a stat, si am dat la cuptor, la 1600C pentru cca 2 ore. In aceasta perioada am mai copletat cu apa calduta de cateva ori.


Cand carnea s-a copt frumos, am lasat sa se raceasca si am servit cu pofta la micul dejun.


Carnea astfel pregatita, poate fi servita la cina sau pranz, cu o garnitura si o salata alaturi.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:12

super bun!

Panacris 1

09.02.2016, 08:04

kytz 1

11.09.2017, 12:48

Bun. Foarte buuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet file(pastrana) -mezel