Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti

de Ancutsa in Porc, 26 Noi 2019 | 2667 vizualizari

 

Îmi plac mult cartofii copți cu unt și cimbru alături de grătar. De data asta, am adăugat și sparanghel, pe care l-am pregătit în tigaia grill în care am rumenit înainte carnea, ce aromat!

 

INGREDIENTE

  • 600 g fleică de porc;
  • 800 cartofi;
  • 100 g unt;
  • Caşcaval, după gust;
  • Condimente: sare, oregano uscat şi cimbru uscat, după gust;
  • 500 g sparanghel;
  • O lingură ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti:

 

 

 Se curăță și se spală cartofii, se feliază şi se aşază într-o tavă cu hârtie de copt.

De obicei, fierb cartofii, apoi îi dau la cuptor. De ata aceasta, nu i-am mai fiert înainte. Dacă optați și voi pentru această din urmă variantă, țineți cont să nu-i feliați prea subțire, ca să nu se usuce!

Se adaugă din loc în loc bucățele de unt. Se presară peste ei mirodenii: sare, cimbru şi oregano, apoi caşcaval ras, după gust. Puteți adăuga mirodeniile și la urmă, dacă doriți așa. Se dă tava la cuptorul preîncălzit până se rumenesc.

 Între timp, se încince o tigaie grill și se rumenește în ea fleica tăaiată felii și condimentată după gust. Eu am ales doar sare.

 După ce este gata carnea, se spală firele de sparanghel, se rup acolo unde simțiți că trosnesc, se presară peste ele ulei și sare și se rumenesc în tigaia grill.

 

Porții: 4

Timp de pregătire: 15 min

Timp de gătire: aprox 1h 15 min

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/05/fleica-de-porc-la-grill-cu-sparanghel.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Fleica de porc la grill, cu sparanghel si cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
"Friptura" de porc