Mâncare de cartofi cu carne de cârnaţi

de diaconta in Porc, 10 Dec 2013 | 2011 vizualizari

 

Pentru că am pregatit zilele trecute cârnaţii,am şterpelit nişte compoziţie de carne şi am prestat această mâncarică,un fel de musaca.A fost foarte pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g cartofi
  • 500 g compoziţie de cârnaţi (adica: carne de porc,usturoi,sare,piper,boia dupa gust)
  • 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • 100 g cascaval
  • unt
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de cartofi cu carne de cârnaţi:

Cartofii i-am fiert în coaja,apoi i-am curatat.


Pentru primul strat de cartofi,i-am taiat felii,iar restul i-am razuit.


Intr-o tava am pus bucatele de unt si feliile de cartofi.


Am condimentat cu sare si piper.


Peste cartofi am pus carnea de cârnaţi,apoi sucul de rosii si putina smantana.


Am razuit cascavalul


Cartofii razuiti i-am amestecat cu cascavalul,ouale batute si smantana.


Am condimentat,apoi i-am pus peste stratul de carne.


Am pus tava la cuptor la 200 de grade pentru 40 de minute,carnea fiind cruda,a fost nevoie sa stea mai mult timp la cuptor.


I-am servit cu salata de sfecla rosie si hrean.





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu carne de cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

diaconta 1

12.12.2013, 20:43

Buni,pai eu sunt cuminte si harnica si fac cele mai bune retete
Si ...modesta,am uitat )))))))

Pushaa 1

15.12.2013, 11:14

Madelline 1

12.02.2014, 00:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai