Foietaj cu ton

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2012 | 2900 vizualizari

 

Cum preparam ceva ce piticii rontaie cu placere urmarind desene animate, jucandu-se, sau intr-un respiro intre ora de abecedar si matematica.?
Simplu.
Ce-i drept s-ar putea chiar si sanatos, daca foaia am face-o noi...dar de data asta..e cumparata.

 

INGREDIENTE

  • foietaj
  • ton 
  • ou
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ton:

Decongelam foietajul la temperatura camerei. Il intindem putin pe masa de lucru infainata si portionam cu un cutit bine ascutit, in dreptunghiuri.


Preincalzim cuptorul.


In mijlocul fiecarui dreptunghi punem cate o lingurita de ton. Ungem marginile, ce vor fi suprapuse, cu ou batut cu putina sare. "Inchidem" pachetelele unind partile opuse (oul va constitui un lipici) le mai dam putin cu ou pe deasupra cu ajutorul unei pensule apoi le asezam in tava tapetata cu hartie pentru copt.


Le introducem la cuptor si le lasam 10 minute la foc iute pentru a permite aluatului sa creasca apoi reducem temperatura pentru o coacere uniforma. Lasam pana sunt rumenite frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

alice_ciobanu 1

13.01.2012, 15:53

arata super! de revista!

doar ca mie nu-mi place tonul decat in salata...

Anastasia 1

13.01.2012, 22:44

anomisana 1

14.01.2012, 20:06

Aoleo ce bunătate, nu ştiu cum de mi-a scăpat. Mai ai din ce-au refuzat alţii sau s-a păpat tot?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ton