Frappe

de Pasiune pentru bucatarie in Cafea, 25 Iun 2010 | 4398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml apa
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 1 pliculet ness
  • inghetata de vanilie
  • frisca
  • cuburi de gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe:

Nessul se freaca cu o lingurita de zahar si una de lapte,apoi se adauga restul amestecului de apa cu lapte.

Deasupra se pune inghetata si frisca! Se amesteca bine,apoi se pune inca un glob de inghetata si se decoreaza cu frisca.

 

RETETA IN IMAGINI

Frappe-0
Frappe-1
Frappe-2
Frappe-3
Frappe-4

COMENTARII (8)

mena29

mena29 1

25.06.2010, 20:40

ce bun e am lasat si furculitele cu toate ca aici erau mai potrivite linguritele

nadina73

nadina73 1

26.06.2010, 17:42

si eu vreau ,ce bine arata 5 paie lungi

adry88

adry88 1

07.07.2011, 17:17

place la nebunie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!