Friptura de miel la tava(la cuptor)

de Isabel in Mancaruri cu carne, 23 Apr 2014 | 1189 vizualizari

 

De mult nu mai facusem miel si findca am avut am facut de toata bors,drop,friptura...au iesit ne,aipomenit de bune...

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de miel(eu am folosit pulpele din spate)
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 cana cu vin alb,1 cana apa(cana de 200ml)
  • 1 legatura usturoi verde
  • condimente(dafin,piper,sare,boia dulce)
  • cateva fire patrunjel verde
  • 2 lg bulion
  • 1 lg ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la tava(la cuptor):

Am tinut peste noapte carnea la bait;o ceasca vin alb,tot atata apa,1 lgt boia dulce,piper,sare dupa gust,3-4 catei usturoi,1legatura usturoi verde,cateva fire patrunjel verde.Toate se pun in blender si se obtine o pasta usor omogena cu care se unge bine carnea de miel.Se pune intr-un vas acoperit si se da rece pana a doua zi.


Se scoate carnea de miel din bait si se pune int-un vas de lut sau rezistent la cuptor.Din restul ingredientelor se obtine din nou o pasta omogena cu ajutorul blenderului si se toarna peste carne.Se acopera cu folie si se da pt 45 min la cuptor,sescoate si se intoarce carnea pe partea cealalta se incearca carnea si daca e aproape gata se mai tine 15 min la cuptor si gata.Se acompaniaza cu cartofi natur sau cartofi la cuptor.


 

TIPS-URI

1

Cui nu ii place vinul in friptura se poate face si fara.Eu am facut si asa si iese foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la tava(la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Pushaa 1

23.04.2014, 13:20

MotanLaOale 1

23.04.2014, 15:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la tava