Friptura de porc in sos brun

de Marynela16 in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2013 | 2261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cotlete
  • 2 linguri de unt
  • 2 cepe
  • 400 gr ciuperci
  • 4 linguri vin rosu
  • 3 linguri de soia
  • 1 lingura de bulion
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos brun:

Cotletele se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se scot pe o farfurie si se pastreaza o ceasca cu zeama in care au fiert. Ceapa se taie felii la fel si ciupercile si se pun la calit in unt. Cand si-au diminuat volumul de lichid se adauga bulionul ,vinul si sosul de soia. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit. Cand sosul a scazut se pune intr-o tava impreuna cu carnea si sa da la cuptor inca 15-20 min.

 

TIPS-URI

1

Eu l-am servit cu garnitura de cartof la capac si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos brun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Andreea Caroline 1

28.01.2013, 00:14

foarte bun

MotanLaOale 1

28.01.2013, 09:25

Sim0na 1

28.01.2013, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker