Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi

de Sidy in Pui, 24 Iul 2010 | 5409 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui,
  • 1 conserva ciuperci taiate sau 500 g ciuperci proaspete,
  • 700 g cartofi noi,
  • 2 linguri faina,
  • 1 lingura mustar,
  • 3 linguri smintina,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi:

Se taie pulpele in doua si se prajesc bine in ulei, dupa ce au fost facute cu sare si piper. Pulpele se pun deoparte cind sunt gata prajite si in grasimea ramasa se pune faina si mustarul. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. Se adauga smintina si putina apa , daca sosul e prea gros. Adaugam ciupercile si pulpele prajite si lasam sa dea citeva clocote.
Intre timp se curata cartofii si se fierb pe jumatate . Se scurg de apa si se calesc in un pic de ulei(unt)
Peste ei se pune patrunjelul verde, cind sunt gata.

Se servesc alaturi de carne si ciuperci...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sylvia 1

24.07.2010, 12:18

Si eu ma prezint la masa excelenta mancare.

Corinuta 1

24.07.2010, 12:20

As veni si eu dar....nu cred ca mai ai

nadina73 1

24.07.2010, 19:28

se poate sa lipsesc eu de aici super 5 furcu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu branza topita