Frunze de vita conservate

de ianculubita in Conserve, 4 Iun 2011 | 8420 vizualizari

 

A cum este timpul frunzelor sa fie conservate dupa metoda fiecaruia;eu le-am incercat pe toate,nu am fost multumita si am ramas doar la 2retete

 

INGREDIENTE

  • frunze de vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frunze de vita conservate:

Prima reteta este pentru casa;de cum apar frunzele pe piata,cumpar multe,le pun in pungi si le bag la congelator;

A doua reteta este pentru fete;

in sticle de plastic de diferite marimi,cu conditia sa fie uscate,introduc in ele cate 5-10 frunze infasurate;dupa ce am umplut sticlele,pun dopurile si le dau in camara;un sfat pentru cine foloseste aceasta metoda: cand va hotarati sa faceti sarmalute,puneti sticla cu frunze in congelator cu 1-2 zile inainte; dupa oparire,frunzele vor fi mai fragede

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita conservate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lilik 1

11.06.2011, 15:47

si eu tot in congelator le pastrez interesanta ideea cu sticla

ionela2682 1

26.06.2011, 11:45

La mine nu are presiune sticla...iar pentru fragezime..doar le scufund si le scot in apa oparita!

ianculubita 1

26.06.2011, 14:18

foarte bine,dar sunt curioasa de ce nu are presiune sticla??pentru ca asa trebuie;frunzele nu sunt patate??cand le scoti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frunze de vita pentru iarna