Fundite cu dulceata

de Laly in Prajituri, 8 Iul 2010 | 3394 vizualizari

 

Rapid si foarte delicios.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj
  • 1 borcan dulceata de fructe de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu dulceata:

Se lasa aluatul sa se decongeleze in frigider.


Se intinde pe masa de lucru si se taie patratele potrivit de mari.


Se pune dulceata in mijlocul fiecarui patratel.


Se indoaie capetele in asa fel incat sa nu curga dulceata in tava.


Se pune hartie de copt intr-o tava de copt,apoi se pun funditele la distanta intre ele.


Se coc intai la foc iute,apoi la foc mic pana se rumenesc usor deasupra.


Se poate folosi orice dulceata avem.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Laly 1

09.07.2010, 21:30

Silvioara ai pusa deoparte portia ta,deci te astept

Corinuta 1

09.07.2010, 21:44

Foarte simplu si rapid. O idee buna

Laly 1

09.07.2010, 21:45

Corina tot la fel de rapid se papa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Mini tarte (cu foietaj frantuzesc)