Fursecuri

de aziz in Prajituri, 13 Ian 2011 | 1980 vizualizari

 

este dupa reteta lui bitza,, Fursecuri cu jeleu,,

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 150 gr unt
  • 100gr zahar pudra
  • 1 galbenus
  • un praf sare
  • vanilie
  • o ciocolata amara
  • 150 ml smintina pt frisca
  • 50 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

se amesteca galbenusurile cu zaharul pina isi dubleaza volumul adaugam untul.faina se amesteca cu sarea si se adauga in amestecul de ou.se fac bilute care se pun pe hirtie de copt sau hirtie pergament facem cu degetul o adincitura in mijlocul fiecarui fursec ,iar pe timpul coacerii mai putem apasa cu coada unui cutit. ciocolata se amesteca cu smintina si untul ,iar cind fursecurile sint gata punem in mijlocul fiecarui fursec ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Teo 1

15.01.2011, 22:06

le stiu sunt tare gustoase ! rontai , rontai si tot asa ...!

diaconta 1

16.01.2011, 22:22

mananc cateva de-astea ca maine imi dai tort

diaconta 1

17.01.2011, 08:31

La multi ani draga mea sa ai parte de multa bucurie si frumos in viata ta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Vanillekipferl – fursecuri cu vanilie