Fursecuri

de Miha in Prajituri, 9 Noi 2011 | 12404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 200 g faina pentru prajituri
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se incheaga din nou si devine ca o crema. Adaugam zaharul si esenta de vanile si mixam pana zaharul se topeste si crema devine spumoasa. Punem si oul si mixam bine bine pana la incorporarea completa. Turnam apoi faina si amestecam cu o lingura.



Aluatul obtinut il punem intr-un posh si spritam gramajoare mici de aluat, la distanta unele de altele.


Dam la cuptor la foc mediu, pentru 10-15 minute, pana incep marginile sa se rumeneasca. Cel mai simplu este sa verificati "talpa" fursecului, daca s-a rumenit sunt gata. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.



Se servesc simpli sau ornati cu ciocolata topita. Noi am preferat varianta simpla.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (120)

Miha 1

15.12.2012, 19:28

Maya, chiar nu e nimic special la reteta asta. E chiar o reteta simpla, nu e nimic complicat, nu-mi dau seama de ce nu-ti ies. Untul e unul obisnuit, faina e din cea pentru prajituri (nu-mi aduc aminte exact firma, posibil Boromir), cuptorul e incins inainte (asa se procedeaza de regula la prajituri) ... La ce temperatura le coci?

maya23 1

17.12.2012, 20:07

e cuptor de aragaz...si e bun..ca fac cozonacii la el..nu pot sa zic temp...dar il las la foc mediu 10 min-15 ...pana simt eu la mana ca e bine...nush ce sa iti zic...dar la fursecuri sunt praf)))nu vor si nu vor)

Ligia Bxl 1

25.07.2013, 00:19

ah ce bine arata miha

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

Salata Curcubeu

de RODIMUR 5

ieri la 00:52

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta