Fursecuri alb-negru

de Toamna07 in Prajituri, 11 Mai 2012 | 8405 vizualizari

 

Poftiti la fursecuri aromate si fragede !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 25 bucati :
  • 150 gr. unt de buna calitate (nu cu apa in el ) :(
  • 150 gr. zahar farin vanilat
  • 300 gr.faina
  • 1 ou
  • coaja de lamaie
  • 30 gr. cacao
  • 1 galbenus
  • 1 vanilie
  • un strop de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri alb-negru:

Untul se freaca cu zaharul farin pana devine spuma.Adaugam oul ,sarea,faina cernuta,vanilia si coaja de lamaie.


Aluatul se imparte in doua bucati, una mai mare si una mai mica. Bucata mai mica se framanta cu cacao. Ambele bucati le punem in folie alimentara si le dam la rece o ora. Bucata deschisa la culoare se intinde pana la 8 mm.,la fel si cea cu cacao .


Galbenusul se amesteca cu un strop de apa si ungem cu el foaia deschisa la culoare dupa care o asezam peste ea foaia cu cacao si trecem usor cu facaletul peste esle. Se netezesc marginile aluatului, se ruleaza si se da la frigider pentru o ora . Acest rulou se taie felii groase de 1/2 cm si asezam fursecurile bicolore, frumoase intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Incingem cuptorul. Lasam la foc mediu 10-15 minute pana capata o culoare aramie,pe fund !


Toata casa o sa miroasa a vanilie ! Sunt fragede ,de efect si aromate !


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri alb-negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

laura_n 1

07.06.2012, 15:24

Astazi le-am facut si eu! Sunt foarte bune

Toamna07 1

07.06.2012, 15:35


Sunt bucuroasa ca le-ai pregatit si ti-au iesit !
Pupici !

iri_iri 1

14.12.2014, 23:07

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu budinca de vanilie