Fursecuri asortate

de Sim0na in Dulciuri, 9 Dec 2012 | 1282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina + cca 100-150 g ptr framantat
  • 1 ou intreg
  • 1 galbenus
  • coaja de la jumatate de lamaie
  • 200 g zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
  • 1 esenta vanilie
  • 180 g unt

ptr ornat:

  • zahar brun
  • 1 albus + 100 g zahar pudra + colorant + cateva picaturi zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri asortate:



Untul l-am frecat bine cu zaharul pana am obtinut o spuma. Am adaugat oul si galbenusul si am continuat sa amestec. Am pus si zaharul vaniliat si esenta de vanilie, iar la final am incorporat faina, obtinand un aluat moale. Am pus aluatul pe masa de lucru infainata inainte, si am continuat sa framant compeltand cu faina, pana am obtinut un aluat legat.


Am dat aluatul la frigider ptr 1 ora.


Am intins o foaie cu o grosime de cca 0,5 cm si am taiat diverse forme. Pe unele le-am dat prin zahar brun inainte de a le pune intr-o tava neunsa, dar tapetata cu hartie de copt, si a le da la cuptorul preincalzit, ptr cca 15 minute.


Dupa ce au fost gata, pe cale fara zahar le-am colorat dupa cum mi-a venit la indemana!


Sper sa-i placa Mosului, ca noua ne-au placut foarte tare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

10.12.2012, 13:01

ce frumoase ti-au iesit!
Saptamana asta trebuie sa fac si eu cu piticul meu

alldaycooking 1

10.12.2012, 15:45

super!

Ubulika 1

10.12.2012, 19:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri asortate - cookies