Fursecuri "Aura"

de robert_b in Dulciuri, 9 Dec 2015 | 2577 vizualizari

 

Denumirea acestor fursecuri, vine de la o prietena de-a mamei mele! Reteta fiind preluata si incercata de mine! :)
 "pentru Mos Craciun"
Sigur si mosului ii vor placea! ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 lingurita amoniac stins
  • coaja de portocala
  • rahat, nuca
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Aura":

Cerni faina intr-un bol incapator, adaugi uleiul , ouale si omogenizezi. Apoi pui zaharul, coaja de portocala si amoniacul stins. Amesteci. Tapetezi o tava cu foaie de copt (ori faina si ulei), si formezi mici rotunduri cu ajutorul unei linguri. In mijlocul cercurilor se pune ori , o bucatica de nuca , ori una de rahat. Coci fursecurile la foc moderat, pana ce se rumenesc frumos.( maxim 12 minute). Pofta buna!

TIPS-URI

1

E important sa folosesti aceasi cana , atunci cand masori ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Aura"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor cu seminte