Fursecuri bicolore - de post

de Corinuta in Dulciuri, 29 Noi 2012 | 8124 vizualizari

 

Iar facui ceva dulce, ca nu ma pot abtine...:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 160 g zahar pudra
  • 350 g faina
  • 2-3 linguri apa
  • 1 esenta de vanilia
  • 2 linguri cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri bicolore - de post:

Se amesteca bine margarina cu zaharul pana se omogenizeaza, se adauga vanilia si apa, apoi faina si se amesteca bine.

Se imparte aluatul in doua, intr-o parte se pune cacaua si se framanta. Se da la frigider minim 30 de minute.

Pe o folie alimentara se intinde aluatul alb cat mai subtire si se pune deoparte. Pe alta folie se intinde cel cu cacao, apoi, cu grija se pun unul peste altul. Se ruleaza cat mai strans, se inveleste cu folie si se da iar la frigider o ora.

Se taie aluatul felii de cca 1 cm si se pun in tava tapetata cu hartie de copt, lasand loc intre ele pentru ca vor creste. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade nu mai mult de 15 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

folositi putina faina cand intideti aluatul ptr ca e putin cam lipicios

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri bicolore - de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta