Fursecuri bicolore - de post

de Corinuta in Dulciuri, 29 Noi 2012 | 4337 vizualizari

 

Iar facui ceva dulce, ca nu ma pot abtine...:)

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 160 g zahar pudra
  • 350 g faina
  • 2-3 linguri apa
  • 1 esenta de vanilia
  • 2 linguri cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri bicolore - de post:

Se amesteca bine margarina cu zaharul pana se omogenizeaza, se adauga vanilia si apa, apoi faina si se amesteca bine.


Se imparte aluatul in doua, intr-o parte se pune cacaua si se framanta. Se da la frigider minim 30 de minute.


Pe o folie alimentara se intinde aluatul alb cat mai subtire si se pune deoparte. Pe alta folie se intinde cel cu cacao, apoi, cu grija se pun unul peste altul. Se ruleaza cat mai strans, se inveleste cu folie si se da iar la frigider o ora.


Se taie aluatul felii de cca 1 cm si se pun in tava tapetata cu hartie de copt, lasand loc intre ele pentru ca vor creste. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade nu mai mult de 15 minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

folositi putina faina cand intideti aluatul ptr ca e putin cam lipicios

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri bicolore - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

iri_iri 1

29.11.2012, 19:27

Sim0na 1

29.11.2012, 20:36

Foarte frumoase sunt!!

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 20:11

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti