Fursecuri cu ciocolata

de gabrielasfechis in Dulciuri, 15 Ian 2016 | 705 vizualizari

 

Tot am vrut sa incerc retetele de pe pliculetele cu zahar vanilat Dr. Oetker, azi le-a venit vremea, dupa 2 ani :)) 
Nu le-am facut fix dupa reteta, nu am pus migdale, doar ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt sau margarina(eu am folosit unt)
  • 130 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 albus de ou
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 80 g ciocolata rupta bucatele mici
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Frecam untul, la temperatura camerei, pana capata un aspect spumos, apoi amestecam continuu si adauga, zaharul si zaharul vanilat, albusul si faina cernuta, amestecata in prealabil cu praful de copt.


La final adaugam bucatelele de ciocolata. Compozitia obtinuta se introduce intr-un cornet de ornat cu ajutorul caruia se formeaza mici gramajoare de diverse forme, pe o tava unsa sau cu foaie de copt. Eu am facut bilute mici in prima faza iar apoi am adaugat o lingura de cacao si le-am dat o forma lunguiata.


Se coc la 160 - 180 grade timp de 15 - 20 minute.


Se servesc dupa ce se racesc, cu lapte sau simple.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gabrielasfechis 1

16.01.2016, 09:16

sunt foarte fragde si pline de ciocolata perfecte pentru cine tine o dieta, asa ca mine multumesc tuturor

dantes 1

17.01.2016, 11:08

Bune!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:12

Delicioase!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata