Fursecuri cu ciocolata alba si merisoare

de RuxyRux in Dulciuri, 9 Oct 2015 | 762 vizualizari

 

De-li-cioa-se! Am zis bine? :))) Serios acum...le recomand cu drag! Eu am avut o ciocolata alba umpluta cu pasta de migdale...dar voi puteti alege ce doriti....poate una care se topeste mult mai frumos.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt rece
  • 150 gr. zahar facut pudra( jumatate brun, jumatate alb)
  • 1 ou si un galbenus
  • 1 lingura smantana
  • 1/2 lingurita otet(Modena am avut eu)
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
  • merisoare( o canita)
  • ciocolata alba ( o jumatate)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata alba si merisoare:

Din aceasta compozitie ne iese o tava plina de fursecuri.


Untul rece dar moale( eu l-am dat pe razatoare) se mixeaza cu zaharul si vanilia 3 minute, se adauga oul si galbenusul si se mixeaza in continuare apoi se pune si smantana.


Faina cernuta impreuna cu praful de sare, otetul, zeama de lamaie si praful de copt se pun intr-un vas. Cand este gata compozitia de unt si zahar se adauga peste cea de faina si se framanta aluatul, va ramane destul de molicel si lipicios, dar nu va faceti griji asa si trebuie sa arate. Cu mana infainata formam mingiutele, le asezam in tava, le presam usor si punem ciocolata taiata si merisoarele dupa inspiratie.


Coacem fursecurile in jur de 20 de minute la 180 de grade.


Sper sa va placa!

 

TIPS-URI

1

Puteti lasa aluatul 30 de minute la rece daca doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata alba si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rita Ilies 1

10.10.2015, 10:35

Waaaaaa! Cookies!

Rocsi 1

11.10.2015, 10:48

Am venit sa iau cateva

RuxyRux 1

11.10.2015, 12:10

Va multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu ciocolata alba