Fursecuri cu ciocolata alba si merisoare

de RuxyRux in Dulciuri, 9 Oct 2015 | 920 vizualizari

 

De-li-cioa-se! Am zis bine? :))) Serios acum...le recomand cu drag! Eu am avut o ciocolata alba umpluta cu pasta de migdale...dar voi puteti alege ce doriti....poate una care se topeste mult mai frumos.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt rece
  • 150 gr. zahar facut pudra( jumatate brun, jumatate alb)
  • 1 ou si un galbenus
  • 1 lingura smantana
  • 1/2 lingurita otet(Modena am avut eu)
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • vanilie
  • un praf de sare
  • merisoare( o canita)
  • ciocolata alba ( o jumatate)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata alba si merisoare:

Din aceasta compozitie ne iese o tava plina de fursecuri.


Untul rece dar moale( eu l-am dat pe razatoare) se mixeaza cu zaharul si vanilia 3 minute, se adauga oul si galbenusul si se mixeaza in continuare apoi se pune si smantana.


Faina cernuta impreuna cu praful de sare, otetul, zeama de lamaie si praful de copt se pun intr-un vas. Cand este gata compozitia de unt si zahar se adauga peste cea de faina si se framanta aluatul, va ramane destul de molicel si lipicios, dar nu va faceti griji asa si trebuie sa arate. Cu mana infainata formam mingiutele, le asezam in tava, le presam usor si punem ciocolata taiata si merisoarele dupa inspiratie.


Coacem fursecurile in jur de 20 de minute la 180 de grade.


Sper sa va placa!

 

TIPS-URI

1

Puteti lasa aluatul 30 de minute la rece daca doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata alba si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (24)

Rita Ilies 1

10.10.2015, 10:35

Waaaaaa! Cookies!

Rocsi 1

11.10.2015, 10:48

Am venit sa iau cateva

RuxyRux 1

11.10.2015, 12:10

Va multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lime & cheese pudding